Нов екшън в Бургас! 4 патрулки приклещиха “Фолксваген“ след бясна гонка, а вътре… СНИМКИ

Четири полицейски автомобила зрелищно заклещиха „Фолксваген“ в района на кръговото на хотел „Мираж“ след бясна гонка. Екшънът се разиграл около 14:30 ч. в платното от центъра в посока бургаския жк „Изгрев“, съобщава Флагман.бг., позовавайки се на очевидци. 

Все още не е ясно откъде е започнало преследването, както и причината за него. Униформените щателно претърсват автомобила, около който, освен шофьора, има няколко млади мъже.

По непотвърдена информация, спреният автомобил е с полска регистрация. По всяка вероятност вътре са били натикани нелегални мигранти.

В района на кръговото се е образувало страшно задръстване. Двама от униформените започнаха да регулират движението, за да освободят трафика. Ако пътувате в посока изхода на града, избегнете бул. „Стефан Стамболов“, предупреждават шофьори. 

припомня, че на 18 септември двама чужденци грузинци бяха арестуваните при акцията на бургаските полицаи. На бул. „Тодор Александров“ задържаха мигранти след бясна гонка, започнала от КПП Пода. Всъщност принудително са спрени два автомобила – Опел с търговищка регистрация и Ауди – с пернишка.

 

В една от колите са били натикани 13 нелегални мигранти – само млади мъже, а другата е била „отцепка“.

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

 

Сподели