Лил и Страсбург си вкараха шест гола, Рен изпусна Ланс

Лил завърши 3:3 със Страсбург в среща от 5-ия кръг на Лига 1, като се спаси от поражение шест минути преди края с точно изпълнена дузпа от Джонатан Дейвид. Серията на “песовете” обаче е доста притеснителна, тъй като това е петата им среща във всички турнири без победа, в това число и четири поредни поражения.

Косоварят Едон Жегрова вкара два пъти за Лил – в 15-ата и в 27-ата минута, за да изведе своите напред с 2:0. Жегрова влезе в новините в началото на септември, след като беше отстранен от националния отбор на страната си заради посещение в нощен клуб.

Останалото беше по-сложно за домакините, които видяха гостите от Елзас да се върнат в мача точно преди почивката. В средата на второто полувреме Страсбург дори поведе с 2:3 благодарение на точен изстрел на новобранеца Себастиан Нанаси. Но в крайна сметка Джонатан Дейвид беше този, който пет минути преди края върна равенството от дузпа.

Лил е на 7-о място със 7 точки, докато Страсбург е 10-и с 6.

Ланс пък продължава без поражение, след като измъкна 1:1 от негостоприемния терен на Рен. Арно Калимуендо откри за домакините от дузпа в 24-ата минута, а дълбоко в добавеното време Мбала Нзола изравни.

“Жълто-червените” са на 4-о място с 8 точки, докато бретонците записаха първо равенство през сезона и със 7 заемат 8-а позиция.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели